Metin2 Ejder Dişi Kılıcı

Metin2'ye gün geçtikçe yeni silahlar, yeni özellikler ekleniyor. Şimdiki Metin2'ye baktığımızda eski Metin2'den eser bile yok. Oyuna son zamanlarda yeni eklenen kılıçlardan biri olan Ejder Dişi Kılıcı neymiş ne değilmiş bu makalede bulacaksınız.

Kılıç Hangi Seviye ve Karakter İçin?

Kılıcı kullanmak için 87 ve 87. seviyeden yüksek bir seviyeye sahip olmanız gerekmekte. Ejder Dişi Kılıcı sadece 'Sura' karakteri için çıkarılmış bir kılıç.

Kılıcı Nerelerden Düşürebilirim?

Kılıcı metin taşlarından ve canavarlardan düşürme imkanımız yok. Kılıcın NPC satışı da bulunmuyor. Kılıcı bir yerlerden düşüremiyoruz ancak Karanlığın Sandığı'nı açarak düşürme imkanına sahibiz.

Kılıcı Elde Etme Yöntemleri

Kılıcı elde etmek için 2 yöntem bulunmakta. Sahip olduğunuz eşyalara göre 2 yöntemden birini tercih edebilirsiniz.

1) Jae-Seon Kim'den Elde Etme Yöntemi

Jae-Seon Kim'e :
- +5 veya üstü Hortlak Dişi Kılıcı
- 10 Adet Ametist Oyma Bıçağı
- 10 Adet Yakut İşleme
- 100.000 Yang
verdiğinizde size 1 adet 'Ejder Dişi Kılıcı' verebilir.

Önemli: Jae-Seon Kim'den elde etme yönteminin başarısız olma ihtimali mevcuttur. İşlem başarılı olduğunda ise silahtaki bonus ve taşlar silinir.

2) Seon-Pyeong Elde Etme Yöntemi

Seon-Pyeong'a:
- +9 Kutsal Kılıç veya +9 Keskin Pala
- 3 Adet Eskrim Broşürü
- 100 Adet Enerji Parçası
- 2 Adet Kutsama Kağıdı
- 5.000.000 Yang
verdiğinizde size 1 adet 'Ejder Dişi Kılıcı' verir.

Önemli: Seon-Pyeong'dan elde etme yöntemi gördüğünüz üzre Jae-Seon Kim'den elde etme yöntemine göre biraz tuzludur. Bunun sebebi Seon Pyeong'dan elde etme yöntemi %100 ihtimalle size 'Ejder Dişi Kılıcı' verir, silahtaki bonus ve taşlar ise aynı kalır.

Silahın En Yüksek Alabileceği Değerler (+9 için)
Saldırı Değeri : 366-414
Büyülü Saldırı Değeri : 399-461
Yarı İnsanlara Karşı Güçlü : %5
Canavarlara Karşı Güçlü : %15
Saldırı Hızı : Silahın her seviyesi için +%15

Silah gerçekten bir Sura için bulunmaz nimet. Ancak silahı ilk elde ettiğinizde +9 Kutsal Kılıç'tan biraz eksik kalabiliyor. Ejder Dişi Kılıcı'nın +9'u Kutsal Kılıç'ın +9'undan elbette ki güçlü. Ancak ilk çevirdiğinizde Kutsal Kılıç'tan güçlü hale gelmesi için +6/+7 seviyelerine getirmelisiniz. Hepinize iyi oyunlar dileriz.

Tarih: 18.09.2016      Okunma: 4507
Metin2 Pvp Serverler, Metin2 Pvp Server Tanıtımları

Yorumlar

Pvp Serverler Hakkında

12.02.2015 yılında yayın hayatına başlayan pvp-serverler.org sitemizin öncelikli amacı metin2 pvp serverlerin nitelikli tanıtımının yapılması ve oyunculara ulaştırılmasıdır. Gelişen ve değişen pvp serverlere de ayak uydurarak kendini sürekli güncelleyen ve en iyi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen sitemiz zaman içerisinde özellikle metin2 pvp serverlerin emek, zor, wslik, orta, tr tipi ve bol dönüşümlü olarak adlandırılan türlerininde tanıtımına imkan sağlamaktadır. Hep pvp server tanıtımından bahsettik, peki ya bu kadar mı? Tabiki hayır, blogumuz ile pvp serverler hakkında rehber niteliğinde kaliteli içerikler sizleri bekliyor!

Metin2 Pvp Serverler | Emek Serverler 2024 | Orta Pvp Serverler 2024 | Wslik Pvp Serverler 2024